Het aftellen is begonnen!

logo

banner

 

Congres Jeugd in Onderzoek: het aftellen is begonnen

 

Met nog 3 weken te gaan is het aftellen begonnen voor congres Jeugd in Onderzoek, dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de jeugdsector. Heeft u zich nog niet aangemeld? Zet op maandag 13 maart a.s. een streep door alle activiteiten in uw agenda en meld u direct aan via www.jeugdinonderzoek.nl/aanmelden.

Dit jaar is het thema ‘Werken met het beste bewijs’. Bent u praktijkprofessional in de JGZ, Jeugdzorg, Sociaal werk of GGZ, onderzoeker op een universiteit of bij een praktijkinstelling, werkzaam bij gemeente of landelijke overheid, werkzaam in het onderwijs (po/vo) of bij opleidingen (mbo/hbo/universiteit), medewerker bij een kennisinstituut, gezondheidsfonds of zorgverzekeraar, adviseur of consultant? U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan Jeugd in Onderzoek.

Oplossingsgericht werken

‘Waar ben je goed in, waar word je blij van, wat helpt je en wat heeft al geholpen?’ Bij oplossingsgericht werken is dit het uitgangspunt. Het is een andere manier van denken. Wilt u zich hierdoor laten inspireren, kom dan luisteren naar de plenaire lezing van Louis Cauffman, klinisch psycholoog en bedrijfseconoom SOLT.E.A.M. (Genk) over oplossingsgericht werken. Wilt u er nog meer van weten, ga dan naar de verdiepende deelsessie in het middagprogramma.

Kan het nog beter?

Wat betekent het voor de jeugdhulp wanneer er meer wordt gedacht vanuit de kwaliteit van de relatie tussen de jongere (en zijn gezin) en de hulpverlener, en minder vanuit de interventie? Michael Little, Co-Director bij The Dartington Social Research Unit (Londen) zal hierop ingaan in zijn plenaire lezing. In de middag is er een verdiepende workshop met Michael Little, gericht op leren hoe het nog beter kan.

Verdiep uw kennis: interactieve workshops, lezingen en netwerktafels

Na het plenaire programma kunt u uw kennis verder verdiepen in lezingen, interactieve workshops en netwerktafels. U kunt kiezen uit ruim 40 deelsessies in 3 rondes. Wat uw achtergrond ook is, er is een ruime keuze aan deelsessies op verschillende thema’s. Let op: Voor deelsessies dient u zich van tevoren in te schrijven, vol is vol. Kijk voor meer informatie op www.jeugdinonderzoek.nl/deelsessies.

Netwerken, Innovatieplein, Posterstraat en Informatiemarkt.

Tijdens de inloop en ruime lunchpauze heeft u voldoende tijd om te netwerken én inspiratie op te doen op het Innovatieplein en de Posterstraat. Daarnaast zijn verschillende organisaties aanwezig op onze informatiemarkt.

Aanmelden en meer informatie

Meld u nú aan: www.jeugdinonderzoek.nl/aanmelden
Meer informatie: www.jeugdinonderzoek.nl
Volg ons ook op twitter! @congresjio én twitter zelf met #jio17
 

www.jeugdinonderzoek.nl|| Twitter
Powered by AcyMailing